Ziekenhuizen

VIPLive helpt professionals van ziekenhuizen en klinieken om patiëntgerichter te werken. Door onze functionaliteiten werken ziekenhuizen gemakkelijk samen met andere zorgverleners. Ook biedt VIPLive ziekenhuizen en klinieken inzicht in de zorgbeleving van patiënten. Dit vergroot de kwaliteit en efficiëntie van zorg.

Onze oplossingen

Gepland vervoer

Zorg ervoor dat uw medewerkers niet-urgent ambulancevervoer gemakkelijk kunnen aanvragen en ‘realtime’ inzicht hebben in de verwachte aankomsttijd. 

Consulteren en verwijzen

Zorg voor efficiëntere samenwerking tussen specialisten en huisartsen met digitale consultaties die meteen gedeclareerd kunnen worden. Organiseer ook digitale verwijzingen via VIPLive. 

Monitoring

Verstuur met de PROMS tool digitaal vragenlijsten naar patiënten. Verkrijg en deel gemakkelijk inzicht in uw behandelresultaten.

Ambuview

Krijg realtime inzicht in wanneer een patiënt arriveert op de afdeling. Ontvang updates over het ziektebeeld en de vitale waardes van de patiënt wanneer de ambulance onderweg is.

Hoe we ziekenhuizen ondersteunen

Ziekenhuizen werken steeds meer regionaal samen. Onder meer met huisartsenpraktijken en met andere ziekenhuizen. Een deel van de taken van ziekenhuizen verschuift. Hierdoor kan de juiste zorg op de juiste plek worden geboden, maar er ontstaan tegelijkertijd communicatie- en coördinatie-uitdagingen. Om dit op te lossen, ondersteunen wij uw ziekenhuis door het slim digitaal te verbinden met bijvoorbeeld huisartsenpraktijken en meldkamers.

 

Digitaal huisartsen adviseren

Wanneer huisartsen specialisten kunnen consulteren, kan dit de patiënt een rit naar het ziekenhuis besparen. Wij ondersteunen dit digitaal met VIPLive, dat door huisartsen een vertrouwd platform is voor regionale samenwerking en financiële afhandeling van zorg.

 

VIPLive werkt prettig voor de specialisten en hun personeel door de directe inlogmogelijkheid in ZIS-en, de klantspecifieke inrichting en de financiële afhandeling van consultaties. Inmiddels consulteren meerdere ziekenhuizen in Nederland met VIPLive.

 

Efficiënt patiënten vervoeren

Het toenemende vervoer van patiënten tussen ziekenhuizen zorgt voor logistieke uitdagingen. Hiervoor hebben we samen met veiligheidsregio Haaglanden en eindgebruikers een aanvraag- en planmodule ontwikkeld voor niet-spoedeisend ambulancevervoer.

 

Door de module, die aansluit op het meldkamersysteem (GMS), zijn patiënten op tijd voor hun zorgafspraken en worden bedden optimaal benut.

 

 

Lees hoe Amsterdam dit doet
Meer informatie ?

Neem contact op met Cindy Verver.

Cindy Verver
Commercieel Lead
088 - 52 81 020