Over ons

Het VIPLive regionaal gezondheidsplatform

Met behulp van het (open) VIPLive platform werken zorgverleners in de regio efficiënter samen; voor en mét patiënten. Het platform ondersteunt de zorg, inclusief administratieve processen van huisartsen, meldkamers, paramedici, laboratoria, GGZ instellingen, ziekenhuizen, huisartsenposten, zorggroepen en ambulancediensten.

Dit doen wij met intelligente, gebruiksvriendelijke software gekoppeld aan diverse (bron)systemen. Zorgverleners kunnen met VIPLive gemakkelijker regionaal zorg afstemmen, verantwoord gegevens delen, doeltreffender zorg plannen en burgers betrekken bij hun eigen gezondheid. Daarbij worden alle financiële processen optimaal afgehandeld. Zo dragen wij bij aan goede zorg; nu en in de toekomst.

Koppelingen met systemen en platformen

Het VIPLive platform ondersteunt een betere regionale samenwerking voor en mét patiënten. Interoperabilitiet van het VIPLive platform is een belangrijke factor voor het succes. Het vergroot namelijk de mogelijkheden om samen te werken met andere platforms en systemen.

Lees verder

Een product van Topicus en Calculus

Topicus ondersteunt de gezondheidszorg in Nederland met innovatieve software platformen waarin de mens centraal staat. Wij doen dit door mensen, data en systemen op een slimme manier met elkaar te verbinden. Topicus staat bekend om kennis van zorgprocessen en de samenwerking die wij zoeken met innoverende professionals in de sector. Hierdoor is de software zinvol, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.  Als we ergens vanuit de inhoud en techniek in geloven, dan gaan we ervoor. Zo proberen wij impact te maken voor de zorg in Nederland. 

 

Topicus vernieuwt vanuit een solide basis en vult VIPLive continu aan met nieuwe modules. Dit doen we in samenspraak met onze klanten en op een manier die past bij ons bestaande aanbod; zowel in functie als in gebruik. Aanvullend op de software oplossingen biedt Topicus ondersteuning voor administratieve werkzaamheden vanuit dochteronderneming Calculus. Vanuit Calculus worden huisartsenpraktijken, (GGZ-)zorggroepen, huisartsenposten en laboratoria met persoonlijke betrokkenheid ontzorgd. Onze Calculus medewerkers hebben veel kennis van zorgadministratie en -regelgeving en zijn gedreven om ‘hun’ klanten zo goed mogelijk te helpen. 

 

Vacatures

Wil je ons helpen om nóg meer impact te maken in de zorg? Sluit je dan bij ons aan. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s in onder andere Andelst, Deventer en Leiden.

Bekijk onze vacatures!

Veilig werken

Privacy en beveiliging van gegevens zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwikkelen van al onze oplossingen. Dit uit zich in certificeringen zoals ISO 27001 en NEN 7510 maar ook in de opleiding van medewerkers, onafhankelijk toezicht en actieve discussies met klanten over het gebruik van data. 

Ons ISO 27001 certificaat