Huisartsenposten

VIPLive biedt huisartsenposten een gebruiksvriendelijke applicatie gebaseerd op moderne open technologie. Hiermee kunnen zorgprofessionals efficiënter triëren, plannen, registreren en overdragen. We maken het gemakkelijk om te sturen op data en ondersteunen logistieke- en financiële processen.

Onze oplossingen

Spoed EPD

Ondersteun maximaal het zorgproces en het administratieve proces van uw huisartsenpost; toegespitst op de werkwijze van uw medewerkers en gekoppeld aan andere systemen. 

Spoed Dashboard

Stuur met logisch gebundelde en gepresenteerde HAP-data beter en sneller op processen binnen uw huisartsenpost en op personele inzet. 

Declaratieservice

Ontzorg het declaratieproces van uw huisartsenpost door het te automatiseren via VIPLive en door resterende actiepunten te laten afhandelen door een vaste servicemedewerker. 

Planning

Ondersteun triagisten met kunstmatige intelligentie bij het vinden van de beste plaats en tijd voor een afspraak. Verminder de werkdruk op de post en de wachttijd van patiënten significant. 

Spreekuur.nl

Met Spreekuur.nl voeren huisartsen vlot digitale consulten via chat of beeldbellen. Patiënten bereiden hun consult voor met digitale triage, digitale anamnese en foto’s. 

Hoe we huisartsenposten ondersteunen

Onze oplossingen zijn ontwikkeld in samenwerking met diverse huisartsenposten en staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. We koppelen met andere systemen en bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen zoeken we een goede balans tussen enerzijds automatiseren en digitaliseren en anderzijds keuzevrijheid en persoonlijk contact.

 

Verder verbreden we onze ondersteuning continue door de integratie van bewezen software; bijvoorbeeld op het terrein van declareren en logistiek.

 

Slimmer werken

Onze dashboards bieden managers en directie helder inzicht in de dagelijkse voortgang op diverse procesindicatoren. Wij ondersteunen daarnaast de continuïteit en kwaliteit van spoedzorg zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

 

Zo worden triagisten ondersteund met slimme algoritmes bij het vinden van de beste plaats en tijd voor een afspraak. Patiënten kunnen hun consult online voorbereiden met vragenlijsten en foto’s, zodat de huisarts van de huisartsenpost ze goed en snel via chat of op locatie kan helpen.

 

Uw HAP digitaal via Spreekuur.nl
Meer informatie?

Neem contact op met Cindy Verver.

Cindy Verver
Commercieel Lead
088 - 52 81 020