Spoed Dashboard

In het EPD en de telefonie- en roostersystemen van de huisartsenpost en het Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) worden enorme hoeveelheden informatie opgeslagen. Als deze informatie niet logisch inzichtelijk is, wordt het lastig om goed en tijdig te sturen op kwaliteit en efficiëntie.

Onze oplossing

Het VIPLive Spoed Dashboard biedt optimaal inzicht in data van de huisartsenpost en het Zorg Coördinatie Centrum (ZCC), omdat het door huisartsenorganisaties zelf is ontwikkeld. De logische inzichten in het interactieve dashboard helpen verschillende functionarissen om te sturen op branchenormen. Ook wordt het gemakkelijk om cijfers op te leveren voor kwartaalrapportages, InEen benchmarks en andere externe rapportages. Als onderdeel van onze dienstverlening pakken we doorontwikkelingen en specifieke wensen samen met onze klanten op, zoals het coronadashboard als aanvulling op het Spoed EPD. Hierdoor is het dashboard altijd actueel.

 

 

Lees meer over ons Spoed EDP

Efficiënter (bij)sturen

U kunt dagelijks de voortgang op diverse procesindicatoren volgen. Hierdoor stuurt u gedurende de maand bij en komt u niet voor verrassingen te staan. Denk hierbij aan KPI’s als de aanrijtijden, autorisatie tijden, zelfverwijzers, reactietijden en het NTS-gebruik. Ook heeft u in een handomdraai de productiecijfers en populatiecijfers inzichtelijk. Het Spoed Dashboard ververst dagelijks automatisch zijn data. Zo kunt u uw tijd besteden aan andere zaken.

 

Ook efficiënter afspraken plannen?

Totaaloverzicht en verdieping

Door naast het EPD ook informatie uit de telefonie- en roostersystemen te combineren, ontstaat een integraal stuur- en management dashboard voor de gehele post. Verder is het eenvoudig om specifieke selecties, relaties en gegevens te bundelen voor nader onderzoek; bijvoorbeeld naar de prestaties van uw medewerkers of de gegevensuitwisseling via het LSP. Ook kunt u met data uit het dashboard uw eigen standaardrapporten vullen.

Ik wil graag een demonstratie
De voordelen van Spoed Dashboard:
  • Logisch inzicht in uw HAP/ZCC-data
  • Cijfers voor interne en externe rapportages gebundeld
  • Tools gericht op onderzoek & analyse
  • Integratie met telefonie-en roostersystemen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Beproefde oplossing
Meer informatie?

Neem contact op met Cindy Verver.

Cindy Verver
Commercieel Lead
088 - 52 81 020