Declareren voor huisartsen

Declareren wordt steeds ingewikkelder voor huisartsenpraktijken. Zo zijn er veel verschillende modules, elke zorgverzekeraar gebruikt andere codes voor afgekeurde regels en het aantal geldstromen neemt toe. Het is daarbij een uitdaging de betalingen een goede plek te geven in de boekhouding.

Onze oplossing

De VIPLive module Declareren vereenvoudigt uw declaratieproces. VIPLive haalt automatisch de retourinformatie van Vecozo op en doet een COV en ION controle over de afgewezen regels. U krijgt in VIPLive een duidelijk overzicht per afwijscode, zodat u weet wat u kunt herdeclareren en hoe. Dit kan meteen vanuit VIPLive. U heeft in VIPLive altijd een recent overzicht van de status van uw declaraties; van wat is goedgekeurd, afgekeurd of nog in behandeling is bij de zorgverzekeraar.

Wilt u nog meer ontzorgd worden?

Ervaringen met de declaratiemodule:

"VIPLive Declareren bespaart tijd. Declaraties zijn met een paar keer klikken ingediend en dat geeft voldoening. Het helpt mij ook om mijn patiëntenbestand op orde te houden. Ik gebruik het nu al jaren en heb er geen dag spijt van"
H. van Haasteren, huisarts
H. van Haasteren, huisarts
Huisartsenpraktijk van Haasteren & Stoetman
"Declareren van Calculus is eenvoudig en inzichtelijk. Het wijst zich vanzelf en zo nodig is er een goede helpdesk"
D. Cazander
D. Cazander
Huisartsenpraktijk Cazander
"Declareren via VIPLive levert me tijd en omzet op. Het gaat snel en is heel handig. Voordat ik begon zag ik nog wat beren op de weg, maar dat was niet nodig. Het werken met VIPLive verliep meteen vlekkeloos dankzij de demonstratie en de ondersteuning van de uitstekende helpdesk van Calculus"
N. de Ruijter-van Sighem
N. de Ruijter-van Sighem
huisarts - Delft

Bijsturen met rapportages

De financiële rapportages en dashboards bieden u volledig inzicht in uw declaratieproces. Dit helpt u om bij te sturen waar nodig. Verder koppelt VIPLive met alle gangbare boekhoudpakketten, zodat alles dat u factureert en crediteert meteen goed staat in uw boekhouding.

Download het aanmeldformulier
De voordelen van VIPLive Declareren:
  • Gemakkelijk en nauwkeurig
  • Retourinformatie automatisch opgehaald
  • Automatische controle op COV & ION
  • Gemakkelijk herdeclareren
  • Overzicht en inzicht
  • Koppeling met boekhoudpakket
Meer informatie?

Bel gerust voor meer informatie