Declaratieservice voor huisartsen

Het vergt veel tijd en kennis van het declaratieproces om afgewezen regels na te lopen, te bellen met zorgverzekeraars en te zorgen dat u alles declareert waar u ook recht op heeft.

Onze oplossing

 

 

Een team vaste Calculus contactpersonen verzorgt uw hele declaratieproces van a tot z. Zij zullen uw declaratieproces constant bewaken en u op de hoogte houden. Bijvoorbeeld bij ontbrekende modules of verrichtingen, fluctuerende patiëntenaantallen, afwijkende omzet ten opzichte van andere periodes, nog niet ontvangen declaraties of landelijke wijzigingen. Alle afgewezen regels worden door deze contactpersonen afgehandeld.

 

Ervaringen met de declaratieservice:

"Het eeuwige gedonder met zorgverzekeraars is een bron van frustratie en ergernis. Daar ben ik met de Declaratieservice vanaf. Verder levert het me tijd op. In plaats van drie dagen werk ik nu gemiddeld twee dagen per week aan de administratie"
I. van Essen, praktijkmanager
I. van Essen, praktijkmanager
Huisarts en Apotheek de Jager
"Onze verwachtingen van de Declaratieservice zijn meer dan waargemaakt. We worden scherp gehouden en krijgen advies over hoe we het beste kunnen declareren. De bereikbaarheid van Calculus is heel goed en de benadering zeer klantgericht en klantvriendelijk"
S.B. van Peer, huisarts en T. Schreijen, praktijkmanager
S.B. van Peer, huisarts en T. Schreijen, praktijkmanager
Centrum voor Medische Zorg Van Peer
"De Declaratieservice van Calculus ontzorgt ons enorm. De kosten worden grotendeels terugverdiend door efficiëntere controle en beheer van de declaraties"
Robbert van den Nieuwenhof, praktijkondersteuner
Robbert van den Nieuwenhof, praktijkondersteuner
Huisartsen Musis MC Westerkade
"Sinds ik praktijkhouder ben heb ik dankzij Calculus nooit zorgen gehad over mijn declaraties. De Declaratieservice van Calculus scheelt bergen tijd en veelal (veel) geld. Verder kan ik mij (geanonimiseerd) vergelijken met gelijke praktijken"
S.J. van Beukering, huisarts
S.J. van Beukering, huisarts
Huisartsenpraktijk S.J. van Beukering

99 procent toegezegd

U behoudt het overzicht en de controle, omdat u via VIPLive online kunt bekijken hoe het staat met (her)ingediende en goedgekeurde declaraties. U ontvangt het geld gewoon op uw eigen bankrekening. Omdat wij declareren voor ruim 1500 praktijken, weten we heel goed wat er speelt en kunnen we hierop snel inspringen. Ons uitgangspunt is dat 99 procent van uw terecht ingediende declaraties wordt toegezegd door de zorgverzekeraar. Wanneer u dat wenst, spreekt een van onze huisartsen adviseurs één keer per jaar uw declaratieproces, uw rapportages en nieuwe ontwikkelingen met u door.

 

 

Uw gehele administratie laten ondersteunen?
De voordelen van de Declaratieservice:
  • Maximale ondersteuning declaratieproces
  • Geen geld laten liggen
  • Vaste contactpersonen
  • Jaarlijks adviesgesprek
  • Overzicht en controle
  • Geld op eigen bankrekening
Wij bewijzen graag onze meerwaarde!

Maak een afspraak voor een quickscan

Neem contact met mij op