Ambulance EPD

In de spoedzorg is een vlekkeloze overdracht van informatie van levensbelang. Ziekenhuispersoneel kan de best mogelijke zorg leveren als zij al tijdens de ambulancerit updates krijgen over de medische situatie van een patiënt en over de aankomsttijd.

Onze oplossing

Met het VIPLive Ambulance EPD (ook bekend als Ambuforms) kunnen ambulanceverpleegkundigen met één klik een incident van de meldkamer aannemen en een medisch dossier starten. Ze vullen dit medisch dossier eenvoudig tijdens de rit aan en de gegevens van de hartmonitor worden automatisch toegevoegd. Deze medische informatie en de verwachte aankomsttijd zijn inzichtelijk voor het geselecteerde ziekenhuis en worden elke dertig seconden vanzelf geüpdate.

 

Ziekenhuispersoneel is hierdoor goed voorbereid en staat niet meer onnodig te wachten. Als een patiënt niet wordt vervoerd, dan volgt een automatisch bericht naar de huisarts van de patiënt. Na het afsluiten van de rit, wordt de informatie verwerkt voor facturatie en voor inzicht in kritische bedrijfsprocessen.

 

Sneller en accurater (samen)werken

De koppelingen met hartmonitoren en met de GPS-voorziening van de ambulance, het up-to-date inzicht bij het ziekenhuispersoneel en het gemak waarmee informatie veilig met ziekenhuizen kan worden gedeeld. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van hoe ons EPD met slimme (koppel)techniek het verschil maakt. Het bespaart tijd en het voorkomt fouten.

 

Het verschil zit niet alleen in slim verbinden. Wij maken onze software met verstand van zorgprocessen en passie voor gebruiksgemak. Wij geloven dat het kleinste detail een verschil kan maken bij het gemakkelijk vastleggen en overdragen van patiëntinformatie. Daar richten wij ons ontwerpproces op in.

 

De voordelen van VIPLive ambulance EPD
  • Intuïtief gebruik
  • Elke 30 seconde update ziekenhuis tijdens rit
  • Verbonden met EPD’s, GMS, hartmonitors, GPS en ZIS’en
  • Naadloze overdracht aan ziekenhuis en huisarts
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Automatische declaratie ritten
Meer informatie?

Neem contact op met Renate Bongaards.

Renate Bongaards
Propositielead Acute Zorg
+31 85 8888069