Administratieservice

Huisartsenpraktijken die hun boekhouding en salarisadministratie (grotendeels) zelf doen, zijn hiermee vaak veel tijd kwijt. Uitwisseling van informatie, zoals van de bank, gaat niet automatisch en zij hebben niet altijd actueel overzicht van hun administratie.

Onze oplossing

Met de Administratieservice kunnen praktijken voordelig hun boekhouding centraal digitaliseren in VIPLive en een deel van de werkzaamheden uit handen geven aan ons gespecialiseerde Calculus administratieteam. Praktijken kunnen hiervan gebruik maken als zij declareren via VIPLive. De boekhouding wordt gevoerd in Twinfield dat is gekoppeld aan het declaratieproces in VIPLive. Wij richten dit geheel voor u in. Voor de salarisadministratie gebruiken we gebruiksvriendelijke software die hierop naadloos aansluit.

Hoe de administratieservice kan ondersteunen:

De Administratieservice levert veel tijdwinst op, omdat het declaratieproces is gekoppeld aan de boekhouding. Alle vragen over het dagelijks reilen en zeilen van de praktijk vallen onder de reguliere dienstverlening. Geen uurtje/factuurtje dus.
Rob van Valderen, huisarts
Rob van Valderen, huisarts
Huisartsenpraktijk Binnenstad

Starten is eenvoudig

Een Calculus adviseur komt langs op uw praktijk en brengt uw administratie in kaart. Vervolgens zet het administratieteam uw boekhouding om in VIPLive en zorgt het voor de verbindingen met uw bank en de salarisadministratie. U kunt nu efficiënt en eenvoudig uw salarisadministratie, crediteuren- en de debiteurenadministratie en de belastingaangifte doen. Als u omzetbelasting (BTW) moet afdragen, dan verzorgt het administratieteam de aangifte en ontvangt u een kopie van de aangifte. In VIPLive heeft u actueel inzicht in de ontwikkeling van uw omzet en kosten. 

 

Ten slotte kunt u halfjaarlijks gebruik maken van de mogelijkheid om de tussentijdse cijfers telefonisch door te spreken met uw contactpersoon. Zo houden wij samen de administratie up-to-date en kunt u waar nodig bijsturen aan de hand van de resultaten van uw praktijk.

 

De voordelen van de Administratieservice:
  • Digitalisering boekhouding en salarisadministratie
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Bespaart tijd en geld
  • Actueel inzicht in omzet en kosten
  • Jaarrekening snel klaar
  • BTW aangifte verzorgd
Meer informatie?

Bel of mail ons gerust!