Declareren voor GGZ-instellingen

Zorgprofessionals in de GGZ besteden veertig procent van hun arbeidstijd aan administratie. Dit komt omdat hun elektronisch patiëntendossier is gericht op het ondersteunen van het zorgproces en minder focus heeft op registratiecontrole en de financiële verwerking ervan.

Onze oplossing

De VIPLive module Declareren biedt uw administratieve medewerkers optimale ondersteuning bij de registratiecontrole en de financiële afhandeling ervan. Omdat onze GGZ module naadloos integreert met uw elektronisch patiëntendossier (EPD), kan een groot deel van het controle- en registratieproces worden geautomatiseerd; rondom al uw financieringsstromen. Zo worden automatisch interne afspraakcodes omgezet in declarabele activiteitencodes, zorgregistratie toegevoegd aan de juiste financieringsstroom en zorgprestaties in de verschillende financieringsstromen klaargezet voor facturatie.

Download de informatieflyer

Handmatige koppelingen met 90 procent verminderen

Bij GGZ Friesland is bewezen dat wij naadloos integreren met hun EPD en dat onze module het aantal handmatig te koppelen afspraken vermindert met 90 procent. Dit is mogelijk, omdat het Topicus platform VIPLive al jarenlang declaratie-afhandeling en registratiecontrole ondersteunt binnen de zorg; onder andere voor huisartsen en ziekenhuizen. De samenwerking met GGZ Friesland toont aan dat wij dit nu ook kunnen voor GGZ-instellingen.

Bekijk hoe VIPLive ook monitoring ondersteunt

Intuïtief werken

VIPLive staat bekend om gebruiksgemak. We bereiken dit door onze software samen met onze klanten te ontwikkelen en door te ontwikkelen. Onze insteek is dat eindgebruikers intuïtief kunnen werken; ze doen geen klik te veel en kunnen meteen aan de slag met informatie uit het EPD. Het gebruiksgemak dat VIPLive biedt, maakt het administratieve proces een stuk efficiënter én prettiger.

Lees meer over ons
Voordelen van declareren voor GGZ
  • Drastisch vermindering administratieve lasten
  • Automatisering processen
  • 90 % minder handmatig werk
  • Intuïtief werken
  • Integratie met uw EPD
  • Ondersteuning van alle GGZ financieringsstromen
Meer informatie?

Neem contact op met Rosa Scherjon

Rosa Scherjon
Businessline Manager
088 - 52 81 020