Humo voor huisartsen kiest voor VIPLive!

Humo voor huisartsen, voorheen Zorggroep Synchroon, zet VIPLive in om huisartsen in de regio Oss, Uden en Veghel te ondersteunen bij netwerkzorg en chronische zorg. Zorgverleners in deze regio kunnen met behulp van VIPLive eenvoudiger regionaal zorg afstemmen en verantwoord gegevens delen. 

 

Humo voor huisartsen is dé samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Noordoost-Brabant. Zij zetten zich in om huisartsen maximaal te ontzorgen, zodat huisartsen zich kunnen richten op de best mogelijke zorg voor hun patiënten. VIPLive ondersteunt de regio bij een sterke, toekomstbestendige eerstelijnszorg. 

 

‘We hebben besloten om te starten met de implementatie van VIPLive. De belangrijkste overwegingen daarbij zijn de betrouwbaarheid van het systeem en het feit dat Topicus zich heeft bewezen in andere regio’s. Bovendien is het voor huisartsenpraktijken prettig dat ze met deze keuze volledig in het HIS kunnen registreren,’ zegt projectleider Frank van Summeren. 

Het platform vergemakkelijkt het zorgproces, zorgt voor betere communicatie tussen de verschillende zorgverleners en voorkomt dubbel werk. Daardoor houden huisartsen meer tijd over voor patiënten.