Planning laboratoria

Het is een uitdaging om laboratoriumonderzoeken, medewerkers en locaties optimaal te plannen. Het kan tijdrovend zijn om passende afspraken te maken met minimale wachttijden voor patiënten en een goede bezetting van medewerkers en locaties.

Onze oplossing

Met de planningmodule van VIPLive roostert u gemakkelijk functieonderzoeken en bloedafname in; op uw eigen onderzoekslocaties en die van uw ketenpartners. Op deze roosters worden de afspraken gepland. Uw medewerkers kunnen zelf de afspraken inplannen, maar ook aanvragers, zoals huisartsen en patiënten kunnen digitaal een afspraak maken. 

 

Verder sluit VIPLive Planning goed aan op andere applicaties. De module gebruikt informatie uit aanvragen, zodat uw medewerkers dit niet over hoeven te typen. Ook stuurt de module aanvragen door naar uitvoerende systemen middels gestandaardiseerde koppelingen. 

 

Lees hoe VIPLive ook labaanvragen ondersteunt

Oproepdienst

Patiënten die zijn aangemeld bij een oproepdienst, worden vanuit de Planningsmodule van VIPLive automatisch op de hoogte gesteld van hun periodieke controle. Dit kan via een schriftelijk uitnodiging en per mail. U kunt ervoor kiezen dat de module hierbij meteen een afspraak voor de patiënt maakt en communiceert. Ook kunnen verschillende afspraken zoals een functieonderzoek en een laboratoriumonderzoek gecombineerd worden gepland. De planningsmodule kunt u zowel los afnemen als in combinatie met de VIPLive modules Lab Online en Functieonderzoeken. 

 

 

Lees meer over VIPLive Functieonderzoeken
Voordelen planning
  • Efficiënt en accuraat plannen
  • Automatische periodieke communicatie
  • Beschikbare capaciteit inzichtelijk
  • Aansluiting op andere zorgapplicaties
  • Aanvragers kunnen afspraken plannen
  • Patiënten kunnen zelf afspraak plannen
Meer informatie?

Neem voor vragen over deze of andere laboratorium modules contact op met Emiel Smit. Voor overige vragen kunt u het contactformulier gebruiken of bellen naar +31885281020.

Emiel Smit
Businessline Manager
06 249 592 16