Nieuw uiterlijk VIPLive ZorgPortaal

Nieuw uiterlijk VIPLive ZorgPortaal

Vanaf 11 november verandert het uiterlijk van uw VIPLive ZorgPortaal. Het exacte moment waarop dit gebeurt, hangt af van uw systeeminstellingen. Uw ZorgPortaal blijft verder hetzelfde werken.

De wijzigingen

In de afbeelding hiernaast ziet u hoe het VIPLive ZorgPortaal er vanaf 10 november uitziet. De belangrijkste wijzigingen: de patiëntinformatie en de ‘werkzaam bij’ lijst staan aan de linkerkant van het scherm (voorheen rechts), de menubalk staat bovenaan het scherm (voorheen links boven), de plaatjes bij de knoppen zijn kleiner en het Topicus logo is vervangen door het VIPLive logo. Via de inlogpagina en op het dashboard van het VIPLive ZorgPortaal kun u ook een voorproefje krijgen van het nieuwe uiterlijk. Hiervoor kunt u klikken op de knop "Laat voorbeeld zien".

Waarom een ander uiterlijk?

Het VIPLive ZorgPortaal is al vele jaren hét startpunt waarmee zorgverleners toegang kunnen krijgen tot relevante regionale platformen. Zoals labaanvraagsystemen, XDS viewers, en het VIPLive Spoed EPD. Een groot deel van deze applicaties heeft inmiddels een VIPLive make-over gekregen, om te laten zien hoe VIPLive eerste- en tweedelijns zorgverleners regionaal verbindt. Bij deze nieuwe styling sluiten we vanaf 11 november aan met het VIPLive ZorgPortaal.