Voorraadservice voor huisartsenposten

Huisartsenposten besteden vaak (ongemerkt) veel tijd aan voorraadbeheer. De HAP-coördinator moet geregeld controleren of er nog genoeg voorraad is en of de houdbaarheidsdatum bijna nadert. Vervolgens moet de coördinator via verschillende websites de voorraad bestellen en daarbij prijzen vergelijken.

Onze oplossing

Samen met een huisarts en physician assistant uit Noord-Holland hebben wij een Voorraadservice ontwikkeld waarmee het beheren van voorraad goedkoper en sneller kan. Deze service bespaart u op jaarbasis geld, omdat we de producten centraal inkopen en werken met een volledig transparant inkoop-en verkoopprijs model. Verder bespaart de service de HAP-coördinator tijd, omdat veel minder vaak de (koel)kasten moeten worden gecheckt. De coördinator houdt de stand van de voorraad eenvoudig bij door stickers van gebruikte artikelen en de code op de pakbon te scannen. Uw medewerkers grijpen niet meer mis.

Lees het interview met HAP Rijnland over hun ervaring

Altijd accreditatie-proof

In VIPLive heeft uw post vervolgens altijd een actueel overzicht van de voorraad; inclusief de houdbaarheid ervan.  U bent dus altijd accreditatie-proof. De HAP-coördinator kan de artikelen snel bestellen met de advieslijst die in VIPLive klaarstaat. We hebben een compleet assortiment en een huisartsenpanel ziet erop toe dat alle artikelen van A-kwaliteit zijn. Huisartsenposten kunnen door onze goede begeleiding en door de gebruiksvriendelijke software vlot aan de slag. Kortom; een eenvoudige manier om uw post meer ‘lean’ te maken en geld te besparen.

Bel mij terug
Bekijk in 10 minuten hoe het werkt!
Bekijk in 10 minuten hoe het werkt!
Bekijk in 10 minuten hoe het werkt!
Voordelen van de voorraadservice voor huisartsenposten:
  • Goedkoper op jaarbasis
  • Tijdbesparend
  • Accreditatie-proof
  • Niet meer misgrijpen
  • Artikelen van A-kwaliteit
  • Lean werken

Tarieven, inschrijven en protocollen

Tarieven Voorraadservice voor HAP

pdf

03-06-2021

Aanmeldformulier Voorraadservice HAP

pdf

03-06-2021

Protocol: Voorraadbeheer HAP

doc

Wilt u meer weten?

Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op.

Bel mij terug
Marieke Fennema
Physician assistant